vineri, 15 august 2014

Ponta distruge economia României și împarte mai multă sărăcie la mai multă lume


Monica Macovei





Economia României a scăzut și merge în jos, potrivit cifrelor de la Institutul Național de Statistică. Soluțiile lui Ponta nu produc bunăstare, ci doar mai multă sărăcie, pentru mai multă lume.

Ponta este principalul vinovat de scăderea economică. Birocrația, taxele, accizele și impozitele impuse mediului privat distrug economia și scad locurile de muncă. Îi solicit lui Ponta să oprească aceste experimente socialiste până nu este prea târziu.

Ponta va pleca la un moment dat de la guvernare, însă răul pe care îl face României rămâne.

Întreaga populație suferă din cauza incompetenței Guvernului de a colecta mai mulți bani din economia neagră și de a atrage mai multe fonduri europene.

Ponta a făcut singurele lucruri pe care o administrație socialistă știe să le facă: a crescut taxele și astfel au scăzut investițiile din economie, care produceau locuri de muncă și perspectiva unei relansări economice.

Eu am o altă viziune: o guvernare care se gândește la propriii cetățeni trebuie să scadă taxele, impozitele și accizele pentru ca astfel să rămână mai mulți bani în buzunarul oamenilor și al mediului privat. Un guvern are rolul de a sprijini mediul de afaceri și prin stabilitate fiscală și legislativă și reducerea birocrației, și nu de a îi pune piedici, așa cum face Ponta de când a preluat guvernarea.

Niciun român care muncește nu poate fi fericit când guvernul îi ia din buzunar, direct sau indirect, mai mult de jumătate din cât câștigă.

P.S.

Sunt profund îngrijorată de ce se va întâmpla cu România după luna noiembrie dacă va avea un președinte care nu este angajat total în menținerea parteneriatului cu Statele Unite.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu