marți, 2 decembrie 2014

Un biet păcălici cu un IQ cât al unui storcător de fructeRareş Bogdan


Jurnalistul Rares Bogdan a avut o reactie virulenta la adresa lui Victor Ponta dupa ce premierul a sustinut ca informatiile aparute la Realitatea TV despre concediul petrecut in Emirate ar fi “minciuni”, iar realizatorul de televiziune “ofiter acoperit”.


M-am dus cateva zile in concediu, pe banii mei, nu ai Guvernului. (…) Toate minciunile, povestile pe care le-ati vazut, stateati aseara sa panditi avioane private, care urmau sa vina din Luna, din note de plata, despre ceva (…) Toti cei care ma cunosc, de 40 de ani, stiu ca nu beau whisky. Poate alti presedinti, nu eu (…) De cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas doar domnul Rares Bogdan ofiter acoperit, care prezinta aceste lucruri”, a declarat Victor Ponta, vizibil iritat de intrebarile jurnalistilor pe aceasta tema.


Reactia lui Rares Bogdan a fost pe masura acuzatiilor.

Domnul Ponta nu are nicio scuza! Nu pot sa-mi imaginez ca a ajuns cineva in fruntea Guvernului avand coeficientul de inteligenta al unui storcator de fructe. (…) Speram sa aud din gura domniei sale, dupa ce a afirmat ca o perioada, pesedistii trebuie sa taca, ca se caieste, ca regreta ca i-a tratat pe romani ca pe niste parameci, ca pe niste amibe. Insa e doar dornic de sange si se comporta sub demnitatea unui om politic de anvergura pe care o pretinde. (…)

Nu intelege ca a fost a doua razbunare a Diasporei pe care domnia sa a sfidat-o si a umilit-o pe 2 si 16 noiembrie cu buna stiinta. L-am banuit ca are dubla personalitate in momentul cand a votat una ca premier, si alta ca deputat, in chestiunea Rosia Montana. Dar m-am inselat. Omul este doar lipsit de caracter si complet fara busola in viata. Un biet pacalici. Drum bun, domnule Ponta! Mergi cu Dumnezeu!”, i-a transmis pe Facebook Rares Bogdan premierului Victor Ponta.


Mai mult, Cozmin Gusa, actionarul care controleaza postul de televiziune Realitatea TV, a declarat ca Rares Bogdan ar avea si alte fotografii “cu adevarat compromitatoare” pentru Victor Ponta, care inca nu au aparut.


Domnul Ponta e lovit de tren, e disperat dupa pierderea alegerilor, nu trebuie sa-l luam in serios. Ce nu stie el e ca Rares a fost chiar elegant, nu a vrut sa dea publicitatii poze cu adevarat compromitatoare primite de la romanii din Diaspora, care nu-l plac pe Victor Ponta si care l-au surprins in ipostaze ce l-ar dezavantaja puternic daca ar fi facute publice.
Insa Rares Bogdan a preferat sa nu le dea publicitatii. Acea imagine aparuta deja a fost primita de Aneta Sangeorzan de la o fosta colega de liceu, care lucreaza in Dubai. Dar daca Victor Ponta tine mortis, ii putem face fisa completa a vizitei sale in Emirate“, a declarat marti Cozmin Gusa, la Realitatea TVDupa pierderea alegerilor prezidentiale, Victor Ponta a declarat public ca isi ia cateva zile de concediu pentru a sta impreuna cu familia. Insa, in acest weekend au aparut mai multe fotografii in mediul virtual, una in care sotia sa, Daciana Sarbu, aparea singura, la Viena, si trei imagini care il plasau pe Victor Ponta in diverse localuri din Dubai si Abu Dhabi, in compania deputatului PSD Sebastian Ghita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu