marți, 9 aprilie 2013

Coltul lui Dana (4)

Dana



Lipii cu pui si cascaval

Ingrediente:

- 1 piept de pui
- 8,10 lipii
- 1 castravete
- 2 rosii
- 1 ardei verde
- ceapa caramnelizata si uscata(sau verde)
- cascaval
- sos picant
- sos de maioneza cu usturoi
- o lingura cu faina
- 2 linguri cu pesmet
- 1 ou mare
- condimente(sare,boia de ardei iute,praf de
usturoi curry)
- ulei



Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui in suvite subtiri (se taie
mai usor daca este putin congelat).

Intr-un bol se amesteca faina si condimentele. Se trec
suvitele de pui prin acest amestec, apoi prin oul batut
si apoi prin pesmet. Se rumenesc intr-o tigaie cu
ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.

Se pregateste salata amestecand:
rosiile, castravetele si ardeiul tocate marunt. Se
potriveste de sare, ulei de masline, putin otet si
se amesteca bine adaugand ceapa caramelizata.

Lipiile se ung cu sosul picant sau/si maioneza,
se adauga cateva felii de cascaval, doua linguri
(scurse bine de zeama) din salata pregatita si
2,3 suvite de pui.

Se infasoara strans si se prind eventual
cu cate o scobitoare.

Sper sa va placa!

Pofta buna!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu