marți, 16 aprilie 2013

Coltul lui Dana (5)

DANA



Chec aperitiv cu ricotta, dovlecel si sunca

Ingrediente:

- 200 g faina
- 3 oua
- 20 g unt -topit
- 2 linguri smantana
- 4 linguri lapte
- sare
- piper
- 130 g branza ricotta proaspata
- 1/2 legatura de patrunjel verde
- 50 g sunca tocata cubulete
- 2 dovlecei taiati fasii lungi si subtiri
- 1 lingurita praf de copt




Mod de preparare:

Taiem dovlecelul fasii subtiri, pe lungime, apoi
facem rulouri din ele.

Amestecam intr-un castron pe rand ouale cu
faina si praful de copt, apoi pe rand cu untul
topit, smantana, lapte, sare, piper.

Adaugam ricotta, verdeata si sunca.

Amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Turnam totul intr-o forma tapetata cu ulei si
faina, sau cu hartie de copt, incorporam feliile
de dovlecel rulate si punem tava in cuptorul
preancalzit la 180°C pentru 45 de minute.

Simplu, rapid si delicios!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu