duminică, 8 decembrie 2013

SEX-STIINTA (21)



Stii sa atingi o femeie?



Vorbeam cu ceva timp in urma de nevoia de tandrete a femeilor si de recompensele pe care un astfel de tratament le poate aduce pentru tine. Ca sa ducem ideea pana la capat, trebuie sa vorbim despre toate zonele erogene ale unei femei.

Abdomenul, coloana vertebrala, picioarele si, nu in ultimul rand, vaginul partenerei tale trebuie sa primeasca cel putin la fel de multa atentie din partea palmelor si gurii tale.

Abdomenul unei femei este una dintre zonele erogene care, stimulata cum trebuie si la momentul potrivit, ii poate provoca un orgasm dupa care e gata sa te implore pentru a-l retrai iar si iar. Cum reusesti asta? Freaca-i abdomenul inferior, chiar desupra osului pubian, atunci cand este aproape de orgasm, miscandu-ti mainile in directii diferite, inante si inapoi si daca vezi cateva lacrimi in ochii ei, te asigur ca sunt de fericire.

Coloana vertebrala, gratie faptului ca este calea nervoasa centrala a corpului, este foarte sensibila la atingerile tandre si masajul facut lent, intr-o atmosefera romantica. Urmareste cu degetele, fin, atingand incet de-a lungul coloanei, si corpul iubitei tale va fi electrizat incat apropae ca nu va mai avea puterea sa nici sa geama. Sarut-o incet, maseaza-o cu gura, plimbati limba de-a lungul ei, incepand de la linia fundului pana la ceafa. Un masaj al spatelui, presarat cu saruturi nu numai ca este foarte relaxant, ci si foarte excitant pentru iubita ta asa ca nu ai de ce sa stai pe ganduri.

Sa vorbim acum putin despre sursa centrala a orgasmelor unei femei: clitorisul. Daca nu stii unde e si care e rolul lui, atunci ar cam trebui sa te intorci la lectiile de anatomie, desi ma indoiesc ca acum afli pentru prima data despre singurul organ al femeii al carui singur scop este orgasmul. Da! Clitorisul nu are nici o alta functie, asa ca e gresit sa crezi ca partenera ta nu trebuie sa aiba orgasm. In ceea ce priveste stimularea lui, regula generala este ca trebuie sa fie ritmica, umeda,delicata si indirecta. Si cum ai putea sa faci asta mai bine decat cu limba. Asa ca incercuieste-l usor si nu te avanta sa il apesi ca si cum ar fi un buton de declansat orgasmul.

Dar nu numai clitorisul merita atentia ta, oricat de multa placere ti-ar face sa te joci cu el. Vaginul este la randul sau un adevarat izvor de placere (si nu ma refer la placerea ta, ci la a partenerei). Sigur ai auzit de miticul punct G. Exploreaza interiorul vaginului cu degetul pana identifici pe peretele anterior o zona diferita la atingere. Reactiile partenerei te vor ghida in cautarea lui. Stimularea punctului G e mult mai eficienta decat alte metode. Chiar daca nu nimeresti de la prima explorare, transforma cautarea ta intr-un joc al placerii. Dar in momentul in care il vei gasi, vei avea o partenera mult mai satisfacuta sexual si fericita.

Punctele sensibile la stimularea erotica difera de la o femeie la alta, astfel ca ramane sa cauti care sunt cele mai excitante atingeri pentru iubita ta.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu