duminică, 22 decembrie 2013

SEX-STIINTA


Stii sa atingi o femeie ?



Oricate femei ai intreba, oricate sondaje ai face in legatura cu ce isi doresc femeile in pat, unul dintre raspunsurile care apare foarte frecvent este tandrete. Si pana la urma, ce e asa de greu? Nu e, doar ca de cele mai multe ori, prinsi de "focul pasiunii", luati de val sau cum vrei sa ii spui, trecem cam repede peste ceea ce femeile ne acuza ca nu stim sa punem in practica: preludiul.

Adevarul e ca nu e deloc complicat. In plus, minutele de trandete dupa care tanjesc atat de mult femeile se pot dovedi a fi o adevata sursa de placere si pentru un barbat. Mai mult e mai bine, cel putin in cazul acesta.

Totul sta in atingere. Si nu e deloc complicat si inutil. Atingerile tale o vor face sa te doreasca mai mult, iar rezultatul va fi mai mult decat iti poti imagina.

Femeilor le place sa li se spuna ca sunt frumoase. Dar pentru asta nu e neaparat de cuvinte. Mangaie-i fata in timp ce ochii tai nu se desprind de ai ei. Maseaza-i incet tamplele folosind degetul mare si aratatorul, cu miscari circulare, in timp ce ii spui cum ai s-o faci sa tremure de placere. Urmareste-i conturul fetei, pornind de la tample, atingandu-i incet cu degetele obrajii, coboara spre barbie, atinge-o fin cu buzele. Urmareste-i cu ohii conturul fetei si las-o sa vada din privirea ta cat de frumoasa e, cat de mult o iubesti.

Buzele uneie femei, pe langa faptul ca sunt o adevarata poarta spre paradis, (fiecare intelege ce vrea!) sunt o zona erogena pe care de cele mai multe ori o t{/|\}m cu un sarut puternic, apasat. Incearca sa ii "furi" sarutul. Atinge-i buzele cu degetele, musca-i incet buza de jos, mangaie-i incet buzele si daca va vrea sa iti suga un deget, las-o ... stii ce urmeaza! Saruturile fine, fugare trebuie sa fie urmate de un sarut fierbinte in care trebuie neaparat sa va folositi limbile.

Urechile si gatul nu trebuie uitate. Sarut-o incet pe gat, mangai-o cu limba, apropie-ti gura de lobul urechii ei sa iti simta respiratia fierbinte, musca-i incet urechea, spune-i nimicuri sau povesteste-i cum ai s-o exciti.

Maseaza-i gatul, sarut-o in gropita formata la baza gatului, unde incepe sternul, plimba-ti limba pe gatul ei, pana la linia parului. Adauga cateva muscaturi, incet, si daca geme poate ca vrea chiar sa o musti mai tare.

Palmele sunt pline de terminatii nervoase astfel ca saruturile si mangaierile cu varful limbii nu pot da gres aici. Linge-i palma ca si cum i-ai face sex oral, dar in timpul asta nu iti lua ochii de la ea, sa vada cat de mult iti place ce ii faci si sa ii dai o idee despre ce va urma.

Sanii, la care cei mai multi se reped din prima, dar apoi ii uita, sunt printre cele mai importante surse de placere pentru o femeie. Sfarcurile si zonele din jurul lor sunt foarte sensibile, dar incearca sa mangai si zona de sub sani, folosindu-ti palmele, limba si chiar penisul.

Desigur, acestea sunt doar cateva dintre zonele asupra carora mangaierile tale ar trebui sa poposeasca. Aplica-le si vei obtine un bilet spre paradis... nu doar pentru tine, ci pentru amandoi.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu