marți, 21 ianuarie 2014

Mila Kunis



Mila Kunis (născută Milena Markovna Kunis la 14 august 1983, în Cernăuți) este o actriță americană.








 S-a născut la Cernăuți, azi în Ucraina, în timpul regimului sovietic, într-o familie de evrei. 







 A jucat în producții de televiziune precum Jackie Burkhart din That '70s Show și este și vocea personajului Meg Griffin în seria animată Family Guy. 







Poate fi urmărită și în rolurile Rachel Jansen din Forgetting Sarah Marshall, Mona Sax din Max Payne sau Solara din The Book of Eli. 





În 2010 a câștigat trofeul Marcello Mastroianni pentru Cea mai bună actriță a Festivalului Internațional de la Veneția pentru rolul Lily din producția Black Swan. Pentru același rol a fost nominalizată la Globurile de Aur.





S-a mutat la Los Angeles în 1991. Mama sa Elvira a fost profesoară de fizică și farmacistă, iar tatăl său Mark Kunis este un fost inginer mecanic și managerul unei firme de taximetrie. Mai are un frate mai mare, Michael. 






Din primele sale experiențe americane, actrița își amintește că nu a înteles cultura, mentalitățile oamenilor de aici și a suferit în primele zile. 






Pentru că nu știa deloc engleza, colegii săi nu au iertat-o și debutul său în viața americană a fost făcut prin zile întregi de plânsete. "Imagineaza-ți că ești și surd și orb încă de la șapte ani". Aceasta este vorba sa preferată, care descrie întocmai starea pe care a avut-o atunci când s-a mutat în Statele Unite ale Americii.






A interpretat roluri in filmele:
Grozavul și puternicul Oz (2013)
Friends with Benefits (2011)
Black Swan (2010)
Ted (2012)











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu