duminică, 1 decembrie 2013

SEX-STIINTA (16)



Jocuri pentru sex pasional




Vrei sa incerci ceva nou cu partenera ta? Vrei sa eliberezi bestia sexuala din ea si adaugi o doza de necunoscut in partidele voastre de sex?

Fa lucrurile mai interesante si, in loc sa ii spui verde in fata ca e plictisitoare si nu te mai satisface indeajuns, planuieste niste jocuri sau situatii in care sa o implici si care sa se termine obligatoriu cu o partida fierbinte de sex.



Schimbati rolurile


Data viitoare cand vrei ca ea sa fie ceva mai dominatoare in pat, roag-o sa faceti schimb de "personaje in timpul preludiului. In felul acesta ea devine sefa si, cine stie, s-ar putea sa ii placa, iar tie cu atat mai mult. Va trebui sa fie ea cea care ia decizia pentru "una mica" (pe care o poti lungi cat vrei tu, pana la urma) si tot ea sa decida ce urmeaza in jocul vostru. Cine stie ce fantezii pe care le ai or sa ti se implineasca? Merita sa incerci, mai ales ca in felul acesta s-ar putea sa scapi de "povara" de a gasi tot timpul noi metode de a mentine satisfacuta.



Mancare si sex


Pregateste si tu, macar o data, o cina si astepat-o sa vina de la munca, fara sa stie nimic. Ai grija ca in meniu sa fie feluri la care va puteti folosi mainile. Dulciurile, fructele, salatele sunt foarte bune. Plus ciocolata... cat mai fluida asfel incat sa fie nevoita sa o linga... Cand sunteti la masa, foloseste-te de fructe si frisca sau orice alt sos. Linge-ti degetele, joaca-te cu limba pe boabele de struguri din salata de fructe, ofera-te sa o hranesti tu si murdareste-o intentionat pe buze, pe piept cu frisca sau ciocolata. Atentie totusi sa nu mananci prea mult ca sa poti sa te bucuri de pasiunea de dupa.



Poker pe dezbracate


Desi e o metoda folosita des, nu ar fi rau sa o puneti in practica, jucand doar voi doi. Stabiliti de la inceput numarul de articole de imbracaminte pe care sa le purtati, acelasi numar pentru amandoi, si, de fiecare data cand unul dintre voi pierde o mana, trebuie sa renunte la ceva ce poarta. Tensiunea sexuala care se acumuleaza nu poate duce decat la orgasm. Cand sunteti amandoi (aproape) goi, schimbati miza. Cel care castiga o mana cere favoruri sexuale celuilalt.

Atentie: daca e cazul, scoate-ti sosetele de la prima mana pierduta, nu de alta, dar daca ramai gol si cu sosetele in picioare s-ar putea sa o bufneasca rasul si se cam duce de rapa totul.



Pune-o sa adopte un anumit look


Daca ti-ai dorit intodeauna sa se imbrace si sa poarte intr-un anumit fel - ca o asistenta, o profesoara sau orice iti trece prin cap, acum ai sansa sa iti vezi viusul cu ochii. Bineinteles ca trebuie sa poarte cat mai veridic, sa intre cat mai bine in pielea personajului. Mai tarziu vei reusi tu sa intri pe sub pielea ei. daca ea iti va satisface dorinta, asteapta-te sa iti ceara sa te transformi, la randul tau, intr-un pompier, politist sau maseur. Bineinteles, tu trebuie sa fii primul care adiuce vorba despre jocul acesta pentru ca ea sa se simta apoi libera sa iti ceara sa te transformi in fantezia ei.



Scrie-i mesaje pe spate


unul dintre cele mai interesante si usor de pus in practica jocuri sexuale este sa incerci sa scrii pe spatele sau fesele ei, cu degetelul, fara nimic altceva, mesaje sexuale pecare ea trebuie sa le identifice. Daca ghiceste ceea ce scrii, are dreptul sa iti ceara orice favor sexual isi dorest. daca greseste, si sunt foarte mari sanse sa o faca, ai dreptul la ore intregi din ceea ce ai scris.



Fiti doi straini


Dati-va intalnire in oras, intr-un bar dar purtati-va ca si cum nu v-ati cunoaste. Ajunsi la bar o vei vedea a{/|\}nd mai fierbinte ca niciodata. Abordeaz-o exact cum ai face cu o straina si vorbiti nimicuri.
Cumpara-i un pahar, sau mai multe, din bautura ei prefe{/|\} si roag-o sa te insoteasca la tine. Cand zice da (orgoliul tau va da pe dinafara mai ales daca toata scena se desfasoara in fata celorlati barbati care, fii sigur ca au remarcat-o) du-o acasa si pune-ti in scena cea mai tare partida de-o noapte din viata voastra. In mod sigur vi se va parea ciudat la inceput, dar cand ajungeti acasa si "o puneti" va veti simti ca prima data.

E destul de greu sa mentii o relatie mult timpul in stadiu de "noua" asa ca nu e nimic gresit in a incerca sa o condimentezi cu mici jocuri. Toate acestea va vor ajuta sa alimentati o relatie care e deja pe placul amandurora.



Fa-o sa te doreasca!


Daca ti-ai pus in minte sa ai parte de o partida de sex pe cinste ar trebui sa incepi prin a-ti aduce partenera in starea de spirit, si nu numai, potrivita. Cu alte cuvinte, alunga-i “durerea de cap” si fa-o sa te doreasca.

Cum faci asta depinde de la femeie la femeie. Daca unele prefera sa fie luate prin surprindere, puse la zid, iar tu sa le smulgi la propriu hainele de pe ele, multe femei prefera sa fie sarutate incet, mangaiate si sa aude vorbe de dragoste. Depinde de tine sa afli ce prefera partenera ta. Astea fiind spuse, citeste incontinuare cateva ponturi despre cum sa iti innebunesti iubita si sa o pregatesti pentru cea mai tare partida de sex.

Imbraca-te elegant. Orice femeie a atrasa un tip imbracat bine, cu bun gust. Daca poti sa arati oarecum ca un star de cinema sau o vedeta muzicii, mai ales cu unul pe care partenera ta il admira, cu atat mai bine. Asa ca nu fi niciodata sleampat, incearca sa ai un stil coerent, presarat cu mici surprize (accesorii sau combinatii care sa ii atraga atentia) si vei avea succes mult timp de acum incolo. In plus, daca tu arati bine, ea va adopta aceeasi idee, iar cand va veti intalni acasa dupa o zi de munca, a{/|\}nd in forma, ca si cum va pregatiti sa iesiti in oras, nu trebuie sa va spun eu ce o sa se intample.

Vorbeste-i provocator. As fi zis “murdar”, dar trebuie sa precizam ca nu toate femeile sunt atrase de un astfel de limbaj. Unora le place sa le soptesti, chiar in locuri publice, cu multi oameni in jur, vorbe de amor sau mici indicii care sa prefigureze “aventura” de dupa. Nu exista limite. Trebuie doar sa stii ce ii place, si poti sa pui in aplicare planul aproape oriunde. Daca sunteti singuri, cu atat mai bine. Fraze ca “Departeaza-ti picioarele” spuse incet la ureche, in timp ce ii mangai lobul urechii cu limba ar putea sa o arunce in bratele tale fara indoiala.

Mangai-o cu limba. Aici se greseste de cele mai multe ori. Cei mai multi se ocupa doar de zonele explicit sexuale. O vei excita mult mai puternic daca iti folosesti limba pentru a-i mangaia spatele, mai ales sira spinarii, gatul, sau coapsele. Departeaza-i picoarele si sarut-o, joaca-te cu limba pe picoarele ei, mai ales pe zona interriora a pulpelor, incet pana ajungi la solduri, dar fara sa te apropii de “zona de interes”. Asta o va innebuni si va fi gata sa te implore dupe dezmeirdarile tale.



Filmele erotice.


Barbatii se atata foarte repede cand vad lucruri legate de sex. Dar si femeile fac la fel, diferenta fiind doar lucrurile la care preferam sa ne uitam. Data viitoare cand vrei sa faci un dus, cheam-o si spune-i ca vrei sa ii arati ceva. Pune-i un film erotic, nu pornografie dura, doar erotic. Pana vei iesi tu de sub dus, ea va fi gata sa sara pe tine.



Sun-o!


Daca vrei sa o pregatesti pentru ce va urma cand ajungi acasa, e foarte bine sa o suni, chiar daca e la munca si e ocupata. {/|\}ste-i, cu o voce plina de dorinta, cam ce ai vrea sa ii faci, cum iti imaginezi ca va fi revederea, {/|\}ste-i o mica fantezie fierbinte, nu da toate detaliile, dar fa in asa fel incat sa aiba o oarecare idee despre ce o asteapta. In felul asta preludiul incepe cu mult mai devreme decat crezi...



Leag-o la ochi!


Daca vrei sa iti atati iubita, sa o faci sa geama de placere inca din timpul preludiului, leag-o la ochi. Luandu-i posibilitatea de a vedea ce faci, nu mai poate anticipa ce urmeaza. In plus toate celelalte simturi se ascut, iar reactiile sale se vor amplifica.

Sunt multe metode de a excita o femeie. Uneori un simplu sarut apasat, lin si voluptuos poate fi tot ce ii trebuie unei femei pentru a fi gata de actiune. Nu exista metoda de a afla exact ce o face pe o femeie sa innebuneasca de placere in afara de “experimentare” si discutiile deschise si sincere.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu