duminică, 5 ianuarie 2014

Sex - Stiinta (19)


Ce nu trebuie sa stie EA


Esti de ceva timp implicat intr-o relatie si ai impresia ca intre voi exista incredere totala, ca poti sa ii spui orice fara sa apara probleme. Ei, mai gandeste-te? Esti la fel de sigur? Sunt cateva lucruri pe care nu trebuie sa i le spui niciodata. Nu, nu spune nimeni sa minti. Pur si simplu omite informatia, sau taci pur si simplu cand iti vine sa deschizi un subiect “periculos”.

Poate cea mai mare greseala pe care o poti face la capitolul asta e sa ii spui cat de mult iti place de prietena ei, intamplator blonda. Nu face asta nici macar in gluma. Te asigur ca nu va rade, sau, daca o va face, va fi un ras nervos. Se va infuria, chiar daca nu-ti va spune nimic si in timp va incepe sa nu mai aiba incredere in tine.

Nu-i spune greselile din trecut. In nici un caz nu e pregatita sa auda cum ti-ai inselat prietenele din trecut sau cat de mult te distrai in cluburile de striptease. Nu e cazul sa dezvalui nici prostiile care nu au legatura cu sexul, cum ar fi ca ai tradat pe cineva, ca ti-ai batut joc de cineva, ca ai furat. Desi te vei simti oarecum usurat ca ti-ai luat niste pietre de pe inima, ea nu le va uita niciodata si s-ar putea sa-i pari imoral si necinstit.

Ce-i mai rau in legatura cu prietenele ai, in afara de faptul ca ti s-au cam aprins calcaiele dupa blonda de mai sus? Sa le vorbesti de rau fata de ea. Prietenele ai sunt o parte a vietii sale de mai mult timp decat tine, asa ca e foarte posibil ca lucrurile sa nu mearga in favoarea ta din acest punct de vedere.

Daca nu se va desparti de tine, probabil ca va fi destul de furioasa si o sa ai mult de recuperat. Daca chiar nu te poti abtine, macar vorbeste negativ despre prietenele atunci cand ea nu e in preajma. Ar trebui insa sa te asiguri ca nu va afla niciodata.

Hobby-urile tale sunt nu foarte impresionante. Acum gandeste-te si tu, chiar crezi ca o intereseaza ca iti place sa faci robotei din pachete de tigari? Nu, nu o intereseaza. Imaginea ta de om puternic, serios, siguranta pe care o i-o inspiri se duc pe apa sambetei.

Vorbesti foarte des cu mama ta. Pentru o femeie cu, care te intalnesti asta poate fi foarte intimidant. O face sa se simta nesigura. In plus, poate sa creada ca inca depinzi de mamica. Vrei sa stie asta?

Compari prestatiile ei in materie de sex cu cele ale fostei tale prietene. Toti facem asta. Dar ea nu trebuie sa afle. Asa ca taci! Daca te intreaba raspunde prompt, fara timp de gandire, ca ea e cea mai buna partida. Gandeste-te si tu? Ti-ar conveni sa iti spuna ca fostul era mai bun ca tine, desi e clar ca nu era, intre noi fie vorba?!

Ti-e o frica ingrozitoare de paienjeni. Uneori chiar plangi la filme. Si mai ai si rau de inaltime! Pe scurt, esti cam pampalau. Pai chiar vrei sa se duca naibii imaginea ta de erou salvator? Bineinteles, daca o sa fii cu ea mult timp le va afla pe parcurs. Atunci de ce sa i le spui tu la inceput?

Daca esti tipul care flirteaza tot timpul probabil ca ea stie asta deja. Doar asa v-ati si cunoscut. Asa ca prietena ta nu are {/|\} sa afle lista cu toate femeile cu care ai flirtat. Nu pomeni nici in gluma despre asta. Daca intr-o zi la birou a fost doar un flirt nevinovat, care nu pune nici o problema in ceea ce priveste relatia ta cu ea, chiar nu trebuie sa stie.

Esti cam gelos pe cel mai bun prieten fiindca are o mai misto ca tine, esti invidios chiar pe prietena ta pentru ca are un salariu mai bun, ocupa o pozitie mai buna. Astea sunt problemela tale. Nu trebuie sa le afle. Femeilor le plac barbatii cu incredere in ei insisi. Ori toate nesigurantele astea pot a{/|\} clar ca nu-ti acorzi prea mare credit. Asa ca daca nu poti sa scapi de problemele astea, macar tine-le pentru tine.

O situatie din care e cam greu sa iesi e atunci cand familia ta o uraste pe actuala prietena. Cea mai mare greseala ar fi sa ii spui adevarul se va simti nesigura, poate ca va incepe chiar un mic razboi. Ce poti face e sa le spui alor tai sa nu se bage si sa incerci sa le schimbi parerea despre ea si sa speri ca, in timp, lucrurile se vor schimba

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu