duminică, 17 august 2014

DAN ȘOVA, CE-ȚI MAI PLACE SĂ LE ȘOVĂIEȘTI !


Neculai Constantin Munteanu





A fost numit în primul guvern Ponta, cel mai competent și cel mai cinstit ! S-a aflat și în următoarele două, tot mai mai puțin cinstite, și din ce în ce mai puțin competente, judecând după câți dau cu subsemnatul pe la DNA și după faptul că, aflată în recesiune, România a înregistrat cea mai mare scădere economică din UE în trimestrul II, comparativ cu trimestrul I 2014, iar PIB-ul s-a contractat cu 1%. 

Aflătorul în treabă din toate guvernele Ponta se numește Șova, Șova Dan. Singura calitate a acestui om, să zicem, politic, în afară de faptul că este un splendid umeraș de haine, este prietenia, inclusiv de zburdălnicii financiare, cu V.V. Ponta. 

In primul post, ministru pentru relația cu parlamentul, a stat patru luni. În al doilea, ministru delegat pentru proiecte de infrastructură, a stat două luni și câteva zile în. În al treilea, ministru al transporturilor, a stat ceva ceva mai mult de trei luni. Omul nu se pricepea la nimic, fiecare funcție era o pălărie prea mare pentru capul lui, pe scurt, cu fiecare promovare mai urca o treată spre înaltul incompetenței lui. Nu se pricepea la nimic, dar cu ifosele lui lălăite enerva pe toată lumea, inclusiv pe proprii colegi de partid. De fiecare dată a fost împins afară cu mătura și fărașul, omul are încăpățânarea prostului care nu se dă dus. În 24 iunie, când a fost scos la aer de la ministerul tansporturilor, a fost numit purtător de cuvânt la PSD. În 14 august, şeful de campanie a lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, a anunțat că purtătorii de cuvânt în campania prezidențială vor fi Dan Şova şi Gabriela Firea. O dublare care sună a mazilire. 

Aflat la mare, ca să se relaxeze, șovăielnicul Dan Șova a declarat sibilinic, „la partid eu sunt purtătorul de cuvânt. La prezidențiale este Gabriela Firea și cu mine”. Însă surse de încredere din partid au dat asigurări ca Dan Șova e tras pe linie moartă din rațiuni electorale. Problemele pe care le are cu DNA ar avea un impact negativ asupra imaginii partidului și a lui Victor Ponta. Prieten, prieten, dar brânza e pe bani.

Adio, Dan Șova. Bun venit Gabriela Vrânceanu Firea ot Pandele !





Gabriela, ce-i al ei, e al ei, e bună. Bună rău de tot! Cel puțin pentru Pandele. În plus, are școala Varanului și a Antenei 3, mamă bună, văduvă răzbătătoare, femeie energică, e rea de gură. Și nu numai!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu