luni, 25 august 2014

MRU:PSD intenționează să-l pună pe Năstase președinte al Senatului

SERGIU BIDILA



Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreședinte al PDL, a afirmat duminică despre PSD că intenționează readucerea lui Adrian Năstase în viața politică și alegerea acestuia în funcția de președinte al Senatului




Asta chiar dacă Năstase are o condamnare în care i se interzice să ocupe funcții publice în următorii aproximativ nouă ani. MRU avansează și ideea că funcția de premier ar urma să fie preluată după alegerile prezidențiale, dacă Victor Ponta va ieși victorios, de Liviu Dragnea.


„PSD-ul pregătește un trio dinamic și apocaliptic pentru anii care urmează: Victor Ponta Președinte, Liviu Dragnea Premier și Adrian Năstase Președinte al Senatului. Cheia stă însă în alegerile prezidențiale din aceasta toamnă pentru că au nevoie să îngenuncheze România prin legi în primul rând astfel încât să păstreze o aparentă imagine a sistemului democratic”, spune Ungureanu.


Fostul premier mai spune că „Victor Ponta va grația, Liviu Dragnea va emite ordonanțe de urgență, iar Adrian Năstase va conduce Legislativul în direcția dorită de camarila PSD”.


„În fapt, PSD-ul ne oferă o cât se poate de clară imagine a ce va însemna România dacă Victor Ponta se va instala la Cotroceni. 


Treaba sa principală va fi să stea liniștit în fața televizorului cu popcorn și răcoritoare în timp ce Liviu Dragnea se va ocupa de la Palatul Victoria să aranjeze apele cu ajutorul Ordonanțelor de Urgență. 


Și pentru că orice regim lipsit de decență are nevoie de un ideolog, acesta va fi Adrian Năstase, proaspăt grațiat și exonerat de toate relele de către Președintele pe care și-l vor instala singuri la Cotroceni. 



Și pentru că tot anunță alegeri anticipate, Adrian Năstase ar putea candida pe liste, după cum singur propune, la Senat și poate chiar să devină Președintele acestei instituții. Din această poziție l-ar controla și mai ușor pe Victor Ponta pentru că s-a dovedit că poți ajunge Președinte și fără să fi ales, ci cu ajutorul Legislativului pe care Adrian Năstase îl deplângea la ieșirea din pușcărie”, conchide Mihai Răzvan Ungureanu.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu