vineri, 22 august 2014

Udrea, primul discurs de prezidenţiabil: Teoriile conspiraţiei spun că aş colabora cu Ponta. Nu voi face niciodată asta


Iulia Marin




Preşedintele PMP Elena Udrea, proaspăt candidat al partidului la alegerile prezidenţiale, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că exclude orice colaborare cu PSD, cât timp formaţiunea va fi condusă de premierul Victor Ponta.

Constat că au apărut tot felul de teorii ale conspiraţiei: cine se pregăteşte să dea mâna cu Ponta. Pentru a înlătura orice îndoială legată de aceste acuzaţii voi propune Consilului Executiv Naţional să votăm o decizie prin care să ne asumăm că niciodată, cât timp va fi Ponta preşedinte PSD, PMP nu va  colabora cu PSD. De asemenea, niciodată  nu îl voi numi premier pe Victor Ponta“, a spus Udrea. 


Totodată, ea le-a cerut liderilor ACL să îşi ia acelaşi angajament, pentru a fi credibili în faţa electoratului. 


Cer domnului Iohannis, dar şi domnului Blaga să propună acelaşi lucru partidelor lor. Să îşi asume că niciodată nu vor colabora cu PSD, Ponta sau Ilie Sârbu. Am văzut că domnul Iohannis era pregătit de colaborare cu cei de la PSD. Cred că este nevoie de o decizie la nivelul alianţei pentru credibilitatea ei, pentru credibilitatea discursului de opoziţie pe care încearcă să-l aibă“, a mai spus preşedintele PMP. 


Elena Udrea a vorbit şi despre experienţa profesională a candidaţilor la alegerile prezidenţiale, dar şi despre suspiciunile care planează asupra CV-urilor acestora. 


Legat de coafarea CV-urilor, despre mine, de zece ani ştiţi aproape tot. Nu sunt unul din candidaţii care să ascundă ceva în CV. Este o declaraţie pe care o fac, de răspundere în faţa cetăţenilor, că nu există nimic omis în CV-ul meu, dar pentru că există aceste dubii legate de CV-uri, le  cer lui Ponta şi Iohannis să facă aceeaşi declaraţie de asumare sau să îşi corecteze CV-urile“, a conchis prezidenţiabilul PMP.


Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, care şi-a anunţat ieri intrarea în cursa pentru scaunul de la Cotroceni, a explicat, la Adevărul Live, motivele pentru care s-a înscris în cursa prezidenţială, dar a vorbit şi despre alte aspecte controversate din biografia sa: organizarea Galei Bute, colaborarea dintre fostul său soţ şi Victor Ponta, relaţia cu PDL. 



Elena a înmuiat inima lui Traian 


Liderul PMP, Elena Udrea, l-a convins pe preşedintele Traian Băsescu să fie alături de ea în campania pentru alegerile prezidenţiale din toamnă şi nu de Cristian Diaconescu. „Categoric o voi susţine!“, a confirmat şeful statului.



Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la B1 TV, că o va susţine, fără rezerve, pe Elena Udrea în campania pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Şeful statului a mai vorbit despre un eventual tandem cu Elena Udrea, despre propunerea de la Ministerul de Buget, despre condamnarea lui Dan Voiculescu, dar şi despre situaţia de la INS.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu