luni, 12 ianuarie 2015

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI A UITAT CEVA! CEVA IMPORTANT!


Radu Moraru



Spre deosebire de alti colegi, de buna credinta, din presa prea putin libera, eu inca nu am motive serioase sa il critic pe Klaus Iohannis, noul Presedinte al Romaniei. Cunosc prea bine sistemul ticalosit si maxima lui perversitate. 






Seful Statului se afla intr-o situatie cumplita, fara precedent pentru fotoliul prezidential: e nevoit sa faca spagatul in fiecare zi, intre uriasele asteptari ale celor 6,2 milioane de romani care l-au votat (dar fara sa fie electoratul sau neaparat), romani care s-au saturat de compromisuri si de acest trecut fara viitor, si sistemul ticalosit care il poate suspenda in orice clipa cu doar 30% dintre parlamentari, in conditiile in care sistemul ticalosit, inclusiv prin aripa ticalosita a serviciilor secrete, controleaza peste 70% din Parlamentul Romaniei (unii zic chiar 90%!).


Din pacate nici timpul nu lucreaza in favoarea Presedintelui, fiecare zi erodind din simpatia celor care au pus stampila pe el dar si din sprijinul politrucilor din cele doua partide care l-au sustinut.


Are totusi vreo sansa Klaus Iohannis sa fie cu adevarat inceputul schimbarii Romaniei in bine?! ARE !


Are chiar mai multe sanse, cu doua conditii extrem de simple:
1. Sa actioneze extrem de rapid ( cu decizii bune sau chiar mai putin bune – nu poate sa nu greseasca cu atitea presiuni asupra sa)
2. Sa se bazeze exclusiv pe ziaristii liberi si independenti ( pe care ii stie sau ii simte!… si nu pe cei care ii sint “recomandati” de insusi sistemul ticalosit care ieri ii era dusman iar astazi se gudura vopsit pe linga Presedinte). Fiindca prin acesti ziaristi Klaus Iohannis va avea contactul direct si “necoafat” cu cei 6,2 milioane de alegatori (CE FORTA!!!, nu-i asa?)


A, era sa uit, stiti ce a uitat Presedintele Romaniei?! Cel mai important lucru din mandatul sau de pina acum: sa-l cheme pe seful SRI sa-si depuna mandatul, cu intreaga lui echipa, asa cum a promis in timpul campaniei electorale! Daca nici seful SRI nu isi mai tine promisiunea si daca noul Presedinte nu are tinere de minte, atunci chiar s-a dus naibii orice speranta! Dar macar vom afla foarte repede, daca asta va mai consoleaza!


Smecheria lui Maior, care se vedea inscaunat premier ce catre Pinocchio (ce destin ar fi fost?!?!),    a fost “depunerea mandatului” si nu DEMISIA! Un fel de frectie la piciorul de lemn fiindca, paradoxal, “nasul” Maior nu avea si nu are incredere in iresponsabilul fin Pontica. Noroc ca intreaga Romanie a inteles ca Maior isi va da demisia, cu toata gasca lui care controleaza 3 servicii secrete, SRI, 2 si-un sfert si Armata, inadmisibil intr-o democratie.


Ca sa nu mai spun ca nici seful CIA nu sta insurubat atitia ani, adica 8 de cind Maior e cappo di tutti capi. Ca sa nu mai vorbim de cite nenorociri a creat baietica asta, fiul lui tacsu, in presa independenta pe care a confiscat-o si a vopsit-o, sau in zona demonstratiilor pasnice impotriva proiectelor criminale RMGC sau gaze de sist, numindu-ne “eco-anarhisti”, “pro-Putin” si razbunindu-se cumplit prin metode securistice. Maior a interzis inclusiv filmarea demonstratiilor cu DRONA, eveniment brevetat de NASUL TV, din saracie, nu din creativitate! Ca sa nu mai spun ca Securistii lui Maior vor sa controleze si cite pirtzuri tragem pe FB sau pe site-uri! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nici Securitatea lui Ceausescu nu a ascultat cit asculta baietii lui Maior, cica din ratiuni de “securitate nationala”, de parca fiecare roman ar fi terorist sau cel putin traficant de droguri.


Cit despre legenda cu Maior si gasca, aparatorii si partenerii Justitiei, e o mare vrajeala. Cum se face ca Ghita, Sova, Ponta, Udrea, Dragnea, si multi altii sint inca liberi cind puteau fi agatati din 2010?!?!


Adevarul e altul, domnule Presedinte Klaus Iohannis. La inceput, Maior si cu niste tovarasi au stabilit o lista cu viitoarele arestari, toate necesare. Problema e ca pe lista nu se aflau si prietenii celor care au stabilit THE LIST !!! Doar ca prostalanii nu si-au imaginat ce inseamna deschiderea “cutiei Pandorei”, nu si-au inchipuit ca americanii si europenii lucreaza de zor la spagile de sute de milioane din dosarele Microsoft si EADS. Georgica si Gasca au incercat sa puna niste batiste pe tzambal, dar era prea tirziu, i-a lovit tsunami-ul si…uite asa a devenit Georgel “marele facator de Justitie”! Din informatiile mele George Maior are mari probleme cu Microsoft si EADS, cu Rosia Montana si cred ca si cu Loteria…care nu mai e loterie!!!


Domnule Presedinte, luati-i mandatul de sefulet peste 3 servicii, ba chiar 4 (ca si batausul asta de la Jandarmerie e suspect rau!) si aruncati-l la gunoiul istoriei! Sub mandatul lui Maior, de 8 ani, Romania a fost jefuita barbar, clasa politica s-a compromis, presa libera a fost exterminata sau cumparata si infiltrata de agenti “maioristi”. Ori rolul SRI este sa PREVINA nenorocirile indreptate impotriva poporului roman, nu sa le faca!


Cartoful cel mai fierbinte este in miinile d-voastra, domnule Presedinte! Noi, poporul si ziaristii liberi, sa stiti ca ne vom descurca oricum, sintem caliti bine de acest sistem mafiot al ultimilor 25 de ani!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru


P.S.

Imi permit si un ps, desi nu e foarte politicos fata de Seful Statului. Cum va explicati ca in presa romaneasca George Maior e mai tare ca Isus, Fiul Domnului fiind atacat zilnic in timp ce Maior zici ca e “comisarul sovietic” din ’47 ! Si cind ii spui “la multi ani” trebuie sa-i ceri aprobare!















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu