miercuri, 1 mai 2013

Coltul lui Dana (6)

DANA



Foietaj cu rosii si branza


Ingrediente:
(30 bucati)

- 500 g foietaj
- 50g parmezan ras
- 40g patrunjel
- 200g branza feta
- 2 cutii almette cu smantana
- 2 catei usturoi zdrobiti
- 8 linguri ulei masline
- 30 rosii cherry taiate pe jumatate




Mod de preparare:

Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu
parmezan.

Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se pun
la rece 20 de minute.

Se incalzeste cuptorul la 180grade. Se inteapa aluatul cu
furculita si se coace 15 minute pana devine auriu.

Se scoate si se raceste.

Se mixeaza patrunjelul cu branza, usturoiul si
uleiul. Se spriteaza o lingura de pasta pe tarta si
se decoreaza cu 2 bucati de rosii si patrunjel.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu