joi, 14 noiembrie 2013

Coltul lui Dana (19)


Pastrav cu smantana si tarhon





Ingrediente:


6 fileuri de pastrav

o jumatate de lamaie

2 rosii (eu am pus una de culoare portocalie si
una rosie)

150 g de smantana

cimbrisor

tarhon

sare

piper

ulei de masline



Mod de preparare:


Spalam si uscam fileurile de pastrav, le
condimentam cu sare si piper, punem feliute
colorate de rosii, verdeturi si lamaie.

Pliem pestele, il stropim cu smantana si ulei de
masline, stoarcem putina lamaie, preasaram
putin tarhon tocat si dam la cuptor.

Dupa 5 minute adaugam foarte putina apa, acoperim cu
o folie de staniol si il lasam inca 15 minute la 200°C.

Pastravul cu smantana si tarhon se
serveste imediat cu cartofi natur, stropind
pestele si cartofii cu sosul de smantana si putina
zeama de lamaie.

Daca nu sunteti fani ai
verdeturilor, indepartati-le cand serviti pestele,
pentru ca acesta este deja patruns de aroma
lor.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu