duminică, 10 noiembrie 2013

SEX-STIINTA (12)


Cele mai incitante locuri unde sa faci dragoste


Ceva nu merge in viata ta sexuala si nu stii ce? Te-ai plictisit si vrei ceva nou, dar in acelasi timp picant. Fie ca vorbim de pozitii noi sau de locuri neconventionale unde sa faci dragoste, tot ce trebuie sa faci este sa iti pui imaginatia la incercare si iubesti.

Romantismul si erotismul merg mana in mana, de aceea este foarte important sa experimentezi tot timpul ceva nou, ceva care sa te excite atat pe tine cat si pe partenerul tau. O noapte perfecta de dragoste prespune sa uiti de complexe si inhibitii, inseamna sa te daruiesti si sa te abandonezi in bratele iubitului tau.

Daca tu si partenerul tau sunteti doua persoane lipsite de inhibitii si cautati ceva nou este momentul sa afli cele mai incitante 30 de locuri unde sa faci dragoste!

1. Langa un foc de tabara: ce poate fi mai romantic decat o noapte de dragoste sub cerul liber, langa un foc de tabara. Nu uita sa iti iei la tine o patura pufoasa si o sticla de vin rosu!

2. In vestiarul de la sala de fitness : este obligatoriu sa mergeti impreuna la aceeasi sala. Dupa 2 ore de antrenament intensive, uita de ferba cu o partida de sex!

3. Intr-o casa in constructie: fie ca este vorba de casa viitoarea voastra casa sau de casa altcuiva este foarte incitant sa faci dragoste intre peretii unei case in constructie. Este cu atat mai incitant cu cat nu este vorba de casa vostra. Senzatia ca te poate prinde cineva in interior, este maxima!

4. Pe masa de billiard: Poti sa iti provoci iubitul la o partida de biliard pe porunci. Ai grija sa fii imbracata cat mai sumar!

5. Pe capota masinii:opreste masina intr-un loc retras si invita-ti iubitul la o gura de aer curat. Propune-i o partida se sex pe capota masinii si ai grija sa ai farurile aprinse. Ignora daca vine cineva de pe contra sens!

6. In gradina sub cerul plin de stele: daca ai o gradina generoasa iti propunem sa o folosesti si in alte scopuri mai constructive. Uita de cat este de frumos cerul si concentreaza-te asupra iubitului tau;

7. In padure dupa ce ploua: Frunze ruginii, toamna, ploaie, padure un loc mai mult decat perfect sa uiti de voi!

8. Pe motocicleta: esti o norocoasa daca iubitul tau are motocicleta. O partida de sex iti va creste cu siguranta nivelul adrenalinei;

9. In baia unui restaurant: dupa o cina romantica spiritele s-au incis la maxim. Pana acasa nu mai ai rabdare si il doresti acum. Mergi prima la baie si studiaza terenul. Ai grija la oaspeti nepoftiti!

10. In baia unui avion: se aplica aceeasi regula ca mai sus. Ai grija insa, spatiul nu este destul de generos!

11. In tren in mijlocul noptii- o calatorie cu trenul poate fi de cele mai multe ori plictisitoare. Incearca ceva iesit din comun si profita de ocazie, daca tot e noapte!

12. Afara in ploaie - ce conteaza daca este rece, este minunat sa te iubesti in ploaie! Uita de umbrela sunteti numai tu si el!

13. In sauna - fa-i o surpriza iubitului tau si invita-l in sauna. Chiar daca nu suporta caldura, vei avea tu grija sa il racoresti!

14. Pe puntea unui vas ancorat in mijlocul oceanului - uita daca ai rau de mare, oricum vasul este acorat. O partida de sex in mijlocul oceanului ii va face invidiosi pana si pe pesti!

15. Pe un deal - un loc rustic de care trebuie sa profiti. Lumea de la inaltime se vede altfel!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu