duminică, 21 septembrie 2014

Zuckerberg prezice viitorul de 3 miliarde al WhatsApp: Va fi cel mai popular serviciu





                                                                    Mark Zuckerberg

 

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, estimeaza ca numarul utilizatorilor serviciului WhatsApp va atinge 3 miliarde de persoane in viitorul apropiat, mentionand ca Facebook este pregatita sa cheltuiasca miliarde de dolari pentru ca tot mai multi oameni sa beneficieze de acces la internet.


"Cred ca WhatsApp va fi cea mai populara platforma de mesagerie de text din lume, si mai cred ca serviciul va conecta doua sau trei miliarde de persoane", a declarat Zuckerberg.


Aproximativ 1,3 miliarde de utilizatori folosesc in prezent serviciile oferite de Facebook, echivalentul a aproape jumatate din populatia conectata la internet.


"Credem ca Facebook are o responsabilitate in a oferi acces la internet tot mai multor persoane, chiar daca va trebui sa cheltuim miliarde de dolari pentru asta", a mai spus Zuckerberg.


Facebook a anuntat, in februarie, preluarea serviciului de mesagerie WhatsApp, in schimbul a 19 miliarde de dolari. Aceasta este cea mai mare achizitie a unui start-up in ultimii ani, cu mult peste tranzactia de 1 miliard de dolari prin care Facebook a preluat Instagram in 2012 sau achizitia pentru 8,5 miliarde de dolari a Skype de catre Microsoft.


La aceea data, Zuckerberg estima ca serviciul va fi folosit de un miliard de utilizatori, cifra care pare tot mai usor de atins, dupa ce in august numarul persoanelor care foloseau aplicatia era de 600 milioane.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu