vineri, 20 septembrie 2013

Coltul lui Dana (11)


Friptura de porc cu mustar si spanac




Ingrediente:


Ulei de masline

600g file porc

O lingura mustar cu boabe de mustar
(wholegrain mustard)

200ml supa de pui

4 linguri smantana

2 linguri zeama lamaie

O mana de patrunjel tocat marunt

200g spanac



Mod de preparare:

Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei.

Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara
grasime, pe rand. Le scoateti si le scurgeti pe o
hartie de bucatarie.

In aceeasi tigaie puneti supa de pui si mustarul,
dati in clocot.

Adaugati smantana si carnea de porc si
lasati la fiert la foc mic pana porcul este
fraged, in jur de 10-15 minute.

Continuati sa fierbeti pana se ingroasa
sosul, puteti pune si o lingura de faina
daca nu se leaga. 

Asezonati si adaugati zeama de lamaie
si patrunjelul.

Fierbeti spanacul, scurgeti-l bine, apoi
adaugati-l in tigaia cu carnea de porc.

Sau il puteti servi separat,
cum doriti.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu