luni, 9 septembrie 2013

SEX-STIINTA (3)


Ce trebuie sa stie un barbat ca sa faca fericita o femeie

10 metode infailibile de a aborda cu succes o femeie

1. Bărbatul care are cele mai mici şanse de a petrece noaptea cu o femeie este nehotărâtul, cel care îşi abordează prietena dând din umeri şi spunând cu indiferenţă: "Ce faci în seara asta? Locuieşti cu părinţii? Ce faci în general? Pot să te caut într-una din zilele următoare?"

2. Odată ajunşi în pat, nu vă grăbiţi!
Sexul unei femei este foarte fragil şi sensibil... şi puţini bărbaţi sunt conştienţi de aceasta. Sunt necesare multe mângâieri înainte de a pătrunde în el. Delicateţea este adesea mult mai apreciată decât o virilitate agresivă care ignoră altceva.

3. Nu trebuie să negăm deloc importanţa conversaţiei. Bărbatul nu este văzut decât de foarte puţine femei doar ca o maşină de făcut dragoste: trebuie să ştiţi să-i acordaţi atenţie iubitei voastre şi insistaţi, de asemenea, şi asupra altor calităţi pe care le aveţi, fără a face însă din aceasta o fanfaronadă. Mult tact şi rafinament, iată unul din secretele cuceririi femeii. Amintiţi-vă că amorul nu este lucru mecanic.

4. Nu aşteptaţi ca patul să fie singurul element de interes în ceea ce priveşte iubita voastră. Multe lucruri depind de ceea ce se petrece înainte, uneori chiar în alte locuri decât dormitorul. Treceţi-i mâna prin păr, mângâiaţi-i braţele, pulpele, sânii, strângeţi-i genunchii, sărutaţi-o, dar toate acestea fără excese inutile.

5. Luaţi iniţiativa, chiar dacă vă aflaţi în apartamentul ei. N-o lăsaţi să vă servească la masă toată seara, mergeţi la casetofon să schimbaţi singur muzica. Dansaţi cu ea, chiar dacă nu există public spectator! Fiţi discret, nu-i puneţi întrebări încuietoare sau delicate şi mai ales... nu fiţi posesiv şi gelos! Ascultaţi-o cu inima. Femeile sunt vorbăreţe...

6. Mulţi bărbaţi ignoră importanţa clitorisului. Pentru toate femeile, acolo se găseşte cu adevărat o poartă a plăcerii. Adesea bărbaţii se gândesc că este suficient să-şi penetreze în forţă iubita, iar dacă ea nu reacţionează cu senzualitate, ei cred în mod implacabil că este frigidă. Reţineţi, dacă femeia este total frigidă, în mod sigur şi iubitul său este vinovat. În asemenea cazuri lui îi revine sarcina de a găsi cuvintele calde şi gesturile tandre care o pot deschide, mângâierile care o emoţionează... Puţine femei ajung la orgasm doar datorită mişcărilor coitale!

7. Foarte puţine şanse de a fi acceptaţi de o femeie o au "dictatorii" amorului, care se lungesc pe pat spunând: "de ce nu îmi faci amor oral?", "Ce mai aştepţi ca să..."
Unui asemenea bărbat îi trebuie, de fapt, doar o păpuşă gonflabilă.

8. Există şi un gen de bărbat pe care îl putem numi "Regele plictiselii", care îşi începe şi îşi realizează actul sexual cu o regularitate de metronom, fără a schimba vreodată poziţia, viteza, intensitatea. Va fi întotdeauna evitat, după o vreme!

9. Încercaţi să găsiţi măsura justă în timpul actului erotic între liniştea totală, care lasă să se presupună indiferenţa sau lipsa de trăire erotică şi urletele isterice necontrolate. Nu toată lumea preferă amorul "cu strigături".

10.În sfârşit, dar nu în ultimul rând, fiţi atenţi la dorinţele iubitei. Nu spuneţi vreodată: "nu în această seară, căci vreau să rămân să ma uit la tv", pentru a vă deştepta apoi iubita la mijlocul nopţii. Ideal este să nu aşteptăm inutil vreodată şi să nu cerem abuziv vreodată... pentru că, în mod firesc, o aceeaşi forţă a iubirii, în aceleaşi momente, îi va împinge pe cei doi unul către celălalt. Apoi, odată actul sexual împlinit, nu vă întoarceţi imediat cu spatele pentru a adormi cu sforăituri în secundele următoare. Dacă veţi face aceasta de mai multe ori, vă veţi trezi într-o bună zi singur. Postludiul este la fel de important ca pasiunea care s-a manifestat deja. El este o poartă către sufletul misterios la iubitei!

Acesta binînţeles, nu poate fi şi nici nu este cuvântul de sfârşit într-o analiză a atitudinilor erotice, deoarece fiecare descoperă şi experimentează singur.

Orice fiinţă este un univers complex, cu multiple resorturi şi sensibilităţi. Reţete exacte nu există.

Dragostea, senzualitate sunt subiecte inepuizabile şi sursa unor fascinante revelaţii.

După oricâte experienţe, suntem şi vom fi întotdeauna în căutarea unui nou fior de iubire...













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu