vineri, 6 septembrie 2013

Coltul lui Dana (9)


Tiramisu cu cirese



Ingrediente:


200 mg cafea la ibric fara zat

5 linguri Marsala

100 g mascarpone

100g frisca

200g cirese fara coada si samburi, facute piure la robot

O fiola esenta de vanilie

1 pachet piscoturi

2 oua

100g zahar pudra

Cacao neagra

80g Ciocolata neagra



Mod de preparare:

Se separa ouale.

Galbenusurile se bat foarte
bine cu zaharul. Se pun apoi mascarpone si
esenta de vanilie si se amesteca bine.

Se bat albusurile foarte bine si se incorporeaza
in mascarpone. Se adauga frisca si ciresele.

In cafeaua racita se pune Marsala si se trec
piscoturile cu partea fara zahar in sus.

Se aseaza unul langa altul pe o farfurie sau o tava
si se toarna jumatate din crema.

Se asaza un alt
strat de piscoturi si se toarna restul cremei.

Se da la frigider cel putin 6 ore (24 de ore ar fi
ideal).

Inainte de servire se presara cu cacao si
ciocolata neagra rasa.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu