vineri, 25 octombrie 2013

Coltul lui Dana (16)


Frittata cu sunca si ardei




Ingrediente:


4 oua

150g sunca cubulete

4 linguri faina

3 linguri ulei masline

150g cascaval ras (eu am pus cheddar)

150g ciuperci felii

Un ardei gras taiat jumate cubulete, jumate
fasii

Un ardei iute tocat marunt (daca va place
picant)

2 lingur ketchup sau rosii la conserva

O lingurita busuioc

3 linguri smantana

2 linguri porumb

100g cascaval ras pentru ornat



Mod de preparare:


Se incinge bine cuptorul la 200 de grade.

Se bat
bine ouale. Se adauga faina si uleiul si se
amesteca bine sa nu faca cocoloase.

Se adauga
smantana. Se amesteca in compozitie ardeii
cubulete, ciupercile (lasand cateva deoparte
pentru ornat), porumbul, sunca, ardeiul iute,
ketchup-ul sau rosiile din conserva.

Se adauga
busuiocul si se potriveste de sare si piper.

Se orneaza cu ciuperci si ardei gras.

Se baga la
cuptor intr-o tava rotunda sau de care preferati,
de 26cm, tapetata cu ulei si faina.

Se lasa 20 de
minute, se scoate si se pune cascaval ras apoi se
mai lasa inca 10 minute in cuptor.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu