luni, 7 octombrie 2013

SEX-STIINTA (7)

Pregateste-te de sex inainte de actul sexual


Chiar daca sunteti impreuna cu prietenii in oras, poti incepe prin a-i sopti iubitului cuvinte "atatatoare" sau iti poti imagina, in timp ce vorbeste, ce ar putea face limba lui pe corpul tau.

Daca iubitul tau este inca la birou, suna-l si spune-i ca doresti sa vina acasa pentru ca i-ai pregatit o surpriza careia nu-i va putea rezista; nu ezita sa ii marturisesti cat de mult il vrei aproape.

Fa-ti exercitiile Kegel
Poti incerca un exercitiu foarte usor, dar foarte eficient si care ofera satisfactia garantata. Incepe prin a contracta muschii vaginali, mentine astfel muschii pret de 2-3 secunde, relaxeaza, apoi ia-o de la capat, contracta, relaxeaza. Bineineteles, esti libera sa incerci diverse variatii ale acestor exercitii.

Nu uita! Exercitiile Kegel devin eficiente, doar daca le realizezi cu regularitate. Poti repeta contractii de 15 ori, de cel putin trei ori pe zi. Important de stiu este si faptul ca aceste exercitii pot fi facute chiar si la birou, nu neaparat in dormitorul tau.

Creeaza-ti atmosfera
Atmosfera detine un rol mai mult decat important cand vine vorba despre o partida de amor si, implicit, de atingerea orgasmului. Starea potrivita si momentul potrivit sunt foarte importante. Fii relaxata, uita de problemele de la servici si, daca este cazul, "cazeaza" copii, pentru o noapte, la bunici.

Daca simti nevoia, arunca niste petale de trandafir prin camera, aprinde cateva betisoare parfumate, pune muzica in surdina si aprinde niste lumanari.

Puteti face si un dus impreuna sau chiar cateva masaje senzuale, unul altuia, pentru a intra in starea necesara. Cere-i iubitului sa iti descrie, cu amanuntele de rigoare, soptindu-ti la ureche, ce doreste sa "intreprindeti" in dormitor.

Daca te-ai "incis", este clar ca esti pe drumul cel bun. Nu vei mai avea nevoie de lubrifianti, dar daca simti nevoia unui "plus" de senzatie, puteti apela la o partida de sex oral, daca nu esti o persoana inhibata.

Respiratia este foarte importanta
Modul in care respiri in timpul actului sexual poate avea o mare importanta. Multi experti sexologi sunt de parere ca femeile care isi tin respiratia in timpul orgasmului, pot creste intensitatea acestuia. Alti specialisti sunt de parere ca mentinerea respiratiei forteaza sangele oxigenat spre creier, cat mai departe de aparatul genital.

Respiratia "adanca" in timpul actului sexual si a orgasmului, este recomandata pentru ca exista posibilitatea unui declansarii unui alt orgasm. Poti sa incerci toate modurile de respiratii pentru a vedea care ti se potriveste.

Povestiti-va fanteziile
Daca acest lucru va ajuta sa atingeti orgasmul, puteti sa va povestiti unul altuia fanteziile sexuale, si daca este posibil, sa le puneti in aplicare. Nu trebuie sa va simtiti vinovati pentru faptul ca aveti fantezii, toata lumea are! Poate daca el iti povesteste fanteziile lui, acestea te pot excita si mai mult. Bineinteles, aceste fantezii trebuie sa te includa si pe tine, nu pe Pamela Anderson.

Exista si cazuri in care fanteziile tale sexuale ar putea sa il deranjeze pe iubit, de aceea trebuie sa discuti inainte, ca sa nu il pui intr-o situatie jenanta.

Ideal ar fi sa atingi orgasmul simultan cu partenerul tau, pentru a simti placerea in acelasi timp. Aceste orgasme sunt foarte rare. Astfel de placere simultana poate fi atinsa daca partenerul tau are un bun control al orgasmului propriu, iar daca stie sa isi foloseasca degetele in timpul contactului sexual, in mod sigur te va aduce si pe tine in acelasi punct al placerii maxime

Incercati diferite pozitii
In cazul in care pozitiile pe care le-ati incercat deja cu iti ofera placerea suprema de a atinge orgasmul cat mai repede, dati frau liber imaginatiei si incercati noi pozitii. Nu uitati de mangaieri, sarutari si priviri. Trebuie sa aveti mereu contact vizual si sa va simti unul si aceeasi persoana.
Atingerea orgasmului implineste relatia sexuala dintre voi, dar important e sa stiti cum sa parcurgeti acest drum si sa ii acordati o importanta deosebita pentru a trai, cu adevarat, acel moment.

Daca esti obosita, stresata si nefericita in relatia de cuplu, este foarte greu sa atingi orgasmul. In cazul in care problemele de acest gen se agraveaza, iar perioada in care nu atingi orgasmul rapid se prelungeste, poti cere ajutorul unui expert in domeniu, un psiholog sau chiar a unui sexolog.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu