luni, 14 octombrie 2013

SEX-STIINTA (8)


Alimentele si sexul oral


Sexul oral practicat barbatilor sau felatia are un rol extrem de important in cadrul actului sexual propriu-zis. Barbatii adora sexul oral si il considera foarte excitant.

Sexul oral poate fi inviorat prin completarea procesului cu alimente si bauturi. Iata cateva dintre favorite, impreuna cu efectele pe care le au.

Crema de menta
Una din specialitatile casei de la bordelurile de lux este faimoasa felatie cu crema de menta. Femeia ia pe limba o lingurita din acest revoltator lichior de menta, dupa care lasa sa picure pe penisul barbatului.

Menta racoreste sufletul partenerului, in timp ce alcoolul ii face pielea sa ia foc, rezultand un amestec bizar de senzatii. Dupa cateva minute barbatul isi va simti penisul amortit in timp ce femeia trece la felatia obisnuita.

Aceleasi efecte senzationale pot fi obtinute cu apa de gura mentolata sau daca femeia suge inainte de momentul felatiei o bomboana foarte mentolata.

Uleiul de scortisoara
Pe langa gustul placut pe care il ofera penisului, cateva picaturi din acest ulei aromat ii fac pe barbati sa simta ca iau foc, dar nu este de neglijat nici senzatia placuta de mancarime.

Efectul se atenueaza pe masura ce femeia stinge focul prin procesul felatiei. Uleiul de scortisoara poate fi inlocuit cu serbet – desi nu are aceleasi efecte.

Ceaiul
Piesa de rezistenta printre fanii felatiei. De obicei, se foloseste ceai verde care se fierbe si se lasa cinci minute sa se raceasca.

Dupa cele cinci minute femeia ia o gura de ceai si invaluie penisul partenerului cu grija, astfel incat sa nu verse nicio picatura.

Caldura care il va cuprinde pe barbat este unica. In plus, cu cat femeia reuseste sa tina mai mult ceaiul in gura cu atat placerea actului felatiei este mai mare.

Gheata
Excelenta cand este alternata cu ceaiul, fiindca il face pe barbat sa treaca de la o senzatie la alta. Femeia suge un cub de gheata de dimensiuni mici si il face sa alunece in jurul penisului in timp ce executa actul felatiei.

Gheata poate fi folosita in orice moment si in orice loc, pentru ca spre deosebire de celelalte alimente nu pateaza asternuturile.

Iaurtul
Daca unul dintre parteneri se simte rusinat in timpul sexului oral, iaurtul il poate transforma intr-un joc prietenos.

Femeia unge penisul partenerului cu iaurt (de preferat ar fi la temperatura camerei, ca penisul sa nu se contracte din cauza frigului) si apoi sa treaca la felatia propriu–zisa.

Pentru a-si excita si mai mult partenerul, femeile mai jucause si cu mai multa imaginatie, decoreaza penisul cu capsuni.

Sampania
Chiar daca nu se potriveste cu ce a avut in minte Don Perignon cand a inventat sampania la el la manastire, trucul functioneaza de minune.

Femeia ia o gura de sampanie si lasa bulele de gaz sa ii stimuleze partenerul in timp ce ea executa felatia. Nu incerca sa inlocuiesti sampania cu sucuri carbogazoase, deoarece acestea contin acizi care provoaca usturimi pe uretra.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu