joi, 18 decembrie 2014

Băsescu încheie cu un gest de DEMNITATE, tăcerea lui Iohannis, un semn de LAŞITATE


comisarul.ro






Traian Băsescu a rămas demn până la capăt. Dincolo de faptul că a acceptat să valideze el un guvern cu care nu va mai lucra, un act de maturitate în sine, Băsescu şi-a făcut datoria de cetăţean şi a taxat impostura morală în care se află Victor Ponta şi doi dintre miniştrii săi, Liviu Pop şi Sorin Câmpeanu. Acesta din urmă chiar nou ministru al Educaţiei. Gestul celui care mai are mandat până duminică vine în contradicţie cu tăcerea laşă a celui care va veni la Cotroceni. 


Klaus Iohannis a tăcut în păpuşoi când cei doi au fost nominalizaţi să ocupe funcţii în noul Guvern. Să nu mai vorbim că, deşi face apologia rolului educaţiei în viitorul României, probabil că îi va face plăcere să lucreze cu nişte impostori. Imbecilitatea asta, cu care îl înconjoară noii sfetnici, să nu fie ca Băsescu, nu înseamnă să fie laş. Iar cretinilor care se vor grăbi să ne înjure, că Iohannis nu e încă preşedinte, le aducem aminte despre balele de satisfacţie pe care le aveau la gură când s-au conformat ăia din parlament şi au trimis infractorii în faţa procurorilor. La cererea aceluiaşi Iohannis. Nici atunci nu era în funcţie...


Băsescu: Constituția mă obligă să îi numesc pe Pop și Câmpeanu. Cei doi au distrus instituții ale educației


”Înainte de a începe ceremonia aș vrea să vă citesc un paragraf dintr-o decizie a Curții Constuituționale, pentru a elimina orice dubiu cu privire la evenimentul de azi. Decizia numărul 98 din 7 februarie 2008. Din textul Constituţiei, rezultă că în cazurile prevăzute la art 1 şi 3 din art 85, numirea de către preşedintele României a miniştrilor este un act de executare a hotărârii Parlamentului şi de învestire pe această bază a miniştrilor de către şeful statului. Hotărârea organului reprezentativ suprem al poporului român, Parlamentul, este un act obligatoriu, pe care preşedintele nu l-ar putea refuza decât prin săvârşirea unor acte grave de încălcare a Constituţiei. Acesta este şi motivul pentru care voi primi astăzi şi jurământul domnului Pop şi a domnului ministru al Educaţiei, care au contribuit prin distrugerea de instituţii ale educaţiei la un fals în interes public”, a afirmat șeful statului.


Klaus Iohannis: ????????????????

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu