joi, 18 decembrie 2014

Raspunsul Universitatii din Bucuresti la scrisoarea lui Victor Ponta: Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare


Raluca Pantazi





Universitatea din Bucuresti raspunde oficial la scrisoarea prin care Victor Ponta il "notifica" pe rector ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in anul 2003. Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare, anunta Universitatea, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Citeste mai jos Raspunsul integral al Universitatii din Bucuresti la notificarea lui Victor Ponta ca renunta la titlul de doctor:

"Universitatea din Bucuresti
Cabinet Rector

Domnului Victor Ponta

Spre stiinta, 
Domnului Sorin Cimpeanu
Ministru al Educatiei si Cercetarii

Stimate Domnule Victor Ponta, 
Am primit scrisoarea dumneavoastra prin care ne aduceti la cunostinta ca renuntati la titlul de Doctor in Drept. 

Am apreciat sinceritatea tonului din scrisoarea dumneavoastra si buna-credinta cu care, acum, luati in considerare demersul Universitatii din Bucuresti si decizia Comisiei de Etica din 2012. 

Suntem intrutotul de acord cu aprecierile dumneavoastra referitoare la domeniul educatiei, ca ‘domeniu fundamental si esential pentru viitorul nostru ca societate europeana’. Universitatea din Bucuresti va face intotdeauna tot ce ii sta in putinta pentru a asigura educatie si cercetare stiintifica de calitate. 

Cu privire la renuntarea la titlul de Doctor in Drept, ce v-a fost acordat in 2003, va anuntam ca Universitatea din Bucuresti va intreprinde toate demersurile legale necesare, in acord cu solicitarea dumneavoastra. 

Cu stima, 
Prof. de. Mircea DUMITRU
Rector al Universitatii din Bucuresti
Membru corespondent al Academiei Romane”


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu