marți, 3 februarie 2015

Porcăială Vanghelie – Ghiţă la B1tv (II)


Florin Budescu






V-aţi întânit cu Moş Crăciun în parc în seara asta!



Vanghelie: 
Aşa, că m-aţi incitat un pic, vă întreb dacă aveţi vreo legătură cu nişte bani de la OMV?

Ghiţă: 
Nu ştiu. Toţi din când în când mai oprim pe stradă şi alimentăm de la Petrom-OMV.

Vanghelie: 
Dar nu aveţi nicio legătură dvs cu nişte bani de la OMV?

Ghiţă: 
Este mult prea vagă întrebarea dvs.

Vanghelie: 
Aveţi bani luaţi din prea multe zone şi nu mai ţineţi minte. Vreţi să vă aduc aminte eu ceva? Există cumva două off-shore-uri în afară care au nişte contracte cu OMV şi aveţi vreo legătură?

Ghiţă: 
Dle. Vanghelie, nu ştiu, dar dacă aveţi informaţii, vă recomand să mergeţi la instituţiile statului, să nu deveniţi tăinuitor.

Vanghelie: 
Am înţeles, dar să ştiţi că eu de obicei discut cu presa şi, dacă instituţiile statului mă cheamă, mă duc, eu nu sunt reclamangiu la instituţiile statului.

Ghiţă: 
Vă recomand din nou, dacă nu cumva v-aţi întâlnit cu Moş Crăciun în parc iar în seara asta şi ştiţi din nou lucruri, să mergeţi la orice instituţie abilitată a statului.

Vanghelie: 
Nu, eu vă întreb dacă cumva cele două off-shore-uri care au luat bani, şi ştiţi la ce mă refer, dacă au vreo legătură cu dvs.?

Ghiţă: 
Nu ştiu la ce vă referiţi, dle Vanghelie, vă rog mergeţi la procuratură.

Vanghelie: 
Vă rog eu frumos, eu mă uit atent la dvs., chiar dacă mă uit în poză, că-mi sunteţi simpatic, şi sunt atent şi la vocea dvs.

Ghiţă: 
Dvs. nu-mi sunteţi simpatic mie deloc şi nu mi-aţi fost niciodată, şi cred că multor oameni din România nu le sunteţi simpatic.

Vanghelie: 
Oamenilor slabi ca dvs. le e frică de oamenii puternici ca mine.

Ghiţă: 
Eu sunt un om normal, nu sunt nici slab, nici puternic.

Vanghelie: 
Dacă aţi fi normal ar fi bine. Dar hai să revenim la cele două off-shore-uri, că aici văd că glasul se lasă un pic mai jos.

Ghiţă: 
Eu nu am cunoştinţă despre aşa ceva şi vă recomand călduros, pentru a nu mai continua să tot proliferaţi informaţii despre colegi sau despre mine, oricând vi se pare ceva ciudat în societate, să faceţi ca orice om din România, să mergeţi la instituţii, vă rog frumos.

Vanghelie: 
Da, da, da, dar vreau să vă întreb: cele două off-shore-uri au trimis şi bani în România, dacă am înţeles eu bine?

Ghiţă: 
Dle. Vanghelie, nu am cunoştinţă despre aşa ceva.


L-aţi înlocuit pe Bittner în România



Vanghelie: 
Dacă aţi luat şi returnare de TVA ştiţi cumva?

Ghiţă: 
Nu ştiu, dle. Vanghelie, vă rog oricând aveţi o chestiune care vă preocupă să mergeţi la procuratură.

Vanghelie: 
Dar eu, ca politician, am dreptul să fiu supărat că senzaţia mea este că dvs. l-aţi înlocuit pe Bittner în România şi că dvs preluaţi toate afacerile şi că dvs vă ocupaţi pe toată zona de IT, fonduri europene s.a.m.d.? Lucrurile astea le-am spus şi în interiorul partidului, nu le-am spus public la vremea aia că eram în partid şi nu puteam pentru că prietenul nostru legat ombilical, prietenul dvs. este Victor Ponta.


Aţi vândut acest partid, PSD, oricui a dorit să-l călărească



Ghiţă: 
De multe ori v-am spus, în multe din discuţiile din PSD, v-am spus că impresia mea este că multe dintre informaţiile dvs. au fost hrănite în toţi aceşti ani la Cotroceni, în discuţiile cu dl. Băsescu, şi le-am spus asta celor din PSD de multe ori şi nu m-au crezut. Iată că, după atâţia ani, se arată că aţi vândut acest partid, PSD, oricui a dorit să-l călărească, să-l scoată de la putere şi să-l despartă, să-l încurce.

Vanghelie: 
Măi dl. Ghiţă, ştiţi pe la ce uşi dormeaţi dvs. când eu mă luam de Traian Băsescu? Ştiţi pe la ce uşi dormeaţi?

Ghiţă: 
Nu ştiu, nu ştiu.

Vanghelie: 
Nu ştiţi? Ar trebui să vă aduc aminte.

Ghiţă: 
N-am sunat ca să întreţin acest dialog cu dvs, nu asta mi-a fost dorinţa şi cred că e momentul să încheiem acest dialog.

Vanghelie: 
Ştiţi cine a fost să-l caute pe Traian Băsescu acasă, în perioada PSD-PDL, să-l pună ministru al Justiţiei? Prietenul dvs. Victor Ponta. L-a căutat acasă atunci, să-l pună ministru al Justiţiei.

Ghiţă: 
Şi asta v-a spus-o dl. Băsescu şi dvs. l-aţi crezut, fiind membru în PSD? V-a spus dl. Băsescu ceva despre Victor Ponta şi dvs. aţi crezut şi aţi început să-l acuzaţi pe dl. Ponta?

Vanghelie: 
Nu, mi-a zis-o Ilie Sârbu, că el negocia cu Traian Băsescu atunci.

Ghiţă: 
Dle. Vanghelie, cred că e momentul să întrerupem acest dialog. Vă doresc să n-ajungem iar ca ţara să fie condusă de combinatori ca…

Vanghelie: 
Du-te în Dubai cu Ponta, să rămâneţi acolo.



FINAL




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu