miercuri, 5 noiembrie 2014

Heil Siktir, Ponta!


Angela Tocilă



Victor Ponta, să știi că eu n-am vrut să merg pe 16 la vot. Mi-am jurat și am spus public că nu voi vota în viața mea ”răul cel mai mic”. Așa l-am perceput pe Iohannis, așa-l văd și acum însă spre deosebire de tine care l-ai face gelos pe însuși Talpa Iadului, Iohannis e parfum de trandafiri. Tu, Victor Ponta ești o năpârcă veninoasă căreia e musai să-ți zdrobim capul, și arogant cum ești și cum e orice prost fudul, confirmi zicala aia cu ”gura bate curul”. Prostia care nu semnalizează nu are niciun farmec dacă nu se-ntoarce împotriva celui care-o manifestă, altfel vreun neuron mai zglobiu rătăcind prin dovleacul acela al tău, te-ar fi anunțat că numindu-ți contracandidatul ”lucru” doar pentru că nu e român cum te dai tu când îți convine, și alți ne-români s-ar putea simți fensați de prostia ta.






Eu una, m-am simțit pentru că prin ADN-ul meu mai călăresc niște huni, cumani sau armeni. Prin venele mele curge sânge amestecat și nu pot fi altceva decât un ”lucru”. Ceva nedefinit, departe de puritatea ta rasială, deși cu mutra ta de mongoloid, descendența italo-albaneză cu care te-ai lăudat nu poate fi altceva decât o minciună de-a ta, la fel ca și celelalte pe care le-ai debitat fără pic de rușine. Ai tu rădăcini italiene sau albaneze cum am eu sânge de aborigen din Noua Zeelandă.


Pentru că ești la fel de nazist ca Hitler, Victor Ponta, am să ies la vot pe 16, și nu călcându-mi pe inimă așa cum am crezut, ci cu entuziasm. Pentru că vreau să-ți dispară rânjetul acela de pe fața  de ”român mândru”, pentru că nu te mai suport, pentru că îmi repugnă ținuta ta, mersul tău golănesc, discursul tău nesimțit, miștocăreala ta de derbedeu de cartier, mutra ta arogantă și tot ceea ce reprezinți ca individ, respectiv suma tuturor defectelor ce pot zăcea în omenire. Tu ești un prădător. Și ca să nu ajungi să-mi prazi țara, mă duc să votez ca să dispari așa cum a dispărut tovarășul tău de golănii, Antonescu.



Și cu siguranță, și alte ”lucruri” care s-au simțit profund jignite de insulta ta, vor proceda ca mine. Să nu te bazezi că maghiarimea votează cum îi dictează UDMR. Fără votul maghiarilor, al sașilor și secuilor, nici Traian Băsescu nu ajungea președinte. De aceea nu vei ajunge tu, pentru că ”lucrurile” nu te vor vota. Nu vor vota un nazist care le contestă însăși calitatea de om. Tocmai ce ne-ai făcut foarte mândri că suntem corciți, cu sânge amestecat și nu români verzi ca tine, și tocmai ți-ai pus cruce visului de a ajunge președinte. Heil Siktir!



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu